Search found 30 matches

Goto page 1, 2  Next
Goto page 1, 2  Next
Author Message
  Topic: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
nutte

Replies: 21
Views: 13480

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jan 26, 2018 8:22   Subject: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
Just a quick follow up (for anyone who might have searched and looking for answers to the same issue I had)...

I ended up installing 34311 from 12/29/17 (which I've seen recommended in other thread ...
  Topic: Static leases not working on R7800 with kong r34320M?
nutte

Replies: 4
Views: 1133

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jan 26, 2018 8:11   Subject: Static leases not working on R7800 with kong r34320M?
Sorry, I wasn't really expecting anyone to hunt down any incorrect settings, but was more in general wondering if anyone experienced oddities with the static leases in that specific build. I btw basic ...
  Topic: Static leases not working on R7800 with kong r34320M?
nutte

Replies: 4
Views: 1133

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Jan 25, 2018 7:09   Subject: Static leases not working on R7800 with kong r34320M?
I recently bought a Netgear R7800 and installed "v3.0-r34320M kongat ( 01/02/18 )". Everything appeared to work fine, but when I had added all static leases and tried to retrieve a new IP fr ...
  Topic: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
nutte

Replies: 21
Views: 13480

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Jan 21, 2018 8:25   Subject: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
I've done some more testing and have very mixed feelings. When reading the responses yesterday I had already reverted to the latest Netgear firmware, i.e. I could not verify whether SFE was enabled or ...
  Topic: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
nutte

Replies: 21
Views: 13480

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Jan 20, 2018 18:41   Subject: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
Thanks for all input. I'm not really interested in using a dedicated PC as a router, but I do want best possible DD-WRT hardware router.
It's kind of surprising to me that there isn't a single DD-WRT ...
  Topic: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
nutte

Replies: 21
Views: 13480

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Jan 20, 2018 8:58   Subject: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
Thanks for quick response.
Are you confirming that I should be able to get Gigabit speeds with DD-WRT (and the R7800)?


I'm not using QoS, but will check out the SFE-setting.
  Topic: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
nutte

Replies: 21
Views: 13480

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Jan 20, 2018 7:22   Subject: Gigabit throughput problem (WAN->LAN)
I recently bought a Netgear R7800 in hope to solve my throughput problem, but when I put the latest DD-WRT on there (01-19-2018-r34578) I still only get about half the speed I expect. With the origina ...
  Topic: Prevent multicast to specific IP address
nutte

Replies: 3
Views: 2308

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sat Jun 09, 2012 3:18   Subject: Prevent multicast to specific IP address
bump

Still not a single reply... Either I guess it's a stupid question, or not possible Surprised
  Topic: Prevent multicast to specific IP address
nutte

Replies: 3
Views: 2308

PostForum: Advanced Networking   Posted: Thu Apr 19, 2012 2:01   Subject: Prevent multicast to specific IP address
No comments... Does anyone know if it's at all possible to prevent multicast/broadcast to a specific IP?

If it's not possible, or very complicated, I guess I would have to resort to some other solu ...
  Topic: Prevent multicast to specific IP address
nutte

Replies: 3
Views: 2308

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sat Apr 14, 2012 3:15   Subject: Prevent multicast to specific IP address
I want to prevent multicast to reach my access point which I've on a static lease with IP 192.168.10.162. I don't use the wireless on my Linksys E4200, but instead I've a separate access point. Is the ...
  Topic: Two router ATT U-verse setup (resolved)
nutte

Replies: 28
Views: 37729

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Sat Apr 14, 2012 2:57   Subject: Two router ATT U-verse setup (resolved)
I just wanted to follow up on my post above in case someone else reads this and is having the same issues.

Issue 1. This is discussed and solved in this thread:
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewto ...
  Topic: iptables commands have no effect
nutte

Replies: 11
Views: 8451

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue Apr 10, 2012 3:28   Subject: iptables commands have no effect
I just wanted to "close" this thread by summing it up and say that things are working. I still have no idea why the one line iptables loopback command stopped working as I had not made any i ...
  Topic: dd-wrt, UVerse, and streaming problems.
nutte

Replies: 50
Views: 55479

PostForum: Advanced Networking   Posted: Mon Apr 02, 2012 22:09   Subject: dd-wrt, UVerse, and streaming problems.
If you need to use a DMZ, you need to port forward udp port 68 to the router's local IP so it doesn't get sent to the DMZ.

Otherwise DHCP renewal requests get sent to the DMZ instead of the router, ...
  Topic: PS3 disconnect when using DD-WRT (AT&T 2Wire) (SOLVED)
nutte

Replies: 6
Views: 10197

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Mon Apr 02, 2012 16:02   Subject: PS3 disconnect when using DD-WRT (AT&T 2Wire) (SOLVED)
Check this page out.
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=149614&start=15

Thanks. It's is working now, after putting that iptables command in the firewall AND disabling DMZ.
  Topic: dd-wrt, UVerse, and streaming problems.
nutte

Replies: 50
Views: 55479

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sat Mar 31, 2012 3:28   Subject: dd-wrt, UVerse, and streaming problems.
For remote access to your devices, configure openVPN.

Thanks, I'm however happy with using Windows Remote Desktop, and it works great by just doing a port forward on the specific TCP-port (one for ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: