Search found 13 matches

Author Message
  Topic: DDNS client not starting after router reboot
luiswu

Replies: 0
Views: 1014

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Sun May 10, 2015 9:46   Subject: DDNS client not starting after router reboot
I am using a v24-sp2 K3 ARM 25648 and trying to configure a custom DDNS client with Duckdns. Everything goes fine when saving and applying changes (the IP is updated) but the client won't start after ...
  Topic: igmp snooping not working? multicast flooding...
luiswu

Replies: 4
Views: 9615

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Sat May 09, 2015 15:13   Subject: igmp snooping not working? multicast flooding...
Thanks for the info

I already did that and yes, I can isolate the IPTV traffic into one subnet and prevent the rest of the lan from being flooded (or block the traffic to other subnets/lans, for th ...
  Topic: igmp snooping not working? multicast flooding...
luiswu

Replies: 4
Views: 9615

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Thu May 07, 2015 23:18   Subject: igmp snooping not working? multicast flooding...
Hi,

I am using a v24-sp2 K3 ARM 25648 build which has a igmp snooping option available under Setup > Networking for the br0 bridge.

I have an IPTV decoder connected to the bridge as well as o ...
  Topic: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
luiswu

Replies: 35
Views: 24892

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Thu Apr 30, 2015 16:06   Subject: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
You were right! the problem was the length of the key (1024 vs 4096). I regenerated the certificate as per your instructions and it works smoothly now.

The only thing that caught my attention is th ...
  Topic: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
luiswu

Replies: 35
Views: 24892

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Mon Apr 27, 2015 11:05   Subject: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
Thanks for the update, I can see the scripts now stop the pound processes.

Regarding the https issue, are you actually able to send https requests to a server behind the router? I've defined a serv ...
  Topic: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
luiswu

Replies: 35
Views: 24892

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Fri Apr 24, 2015 15:15   Subject: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
It turns out that the build that I am using (Kong 25100M) comes with a pound executable and I haven't realized that until recently.

I was able to process https requests with that executable and a s ...
  Topic: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
luiswu

Replies: 35
Views: 24892

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Fri Apr 24, 2015 13:13   Subject: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
I've discovered one more thing: this version of pound works fine with an http host but when I try to use an https listener (with the corresponding certificate) I get an error message from the browser ...
  Topic: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
luiswu

Replies: 35
Views: 24892

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Mon Apr 20, 2015 22:42   Subject: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]


Fixed, added init script and sample config:
https://github.com/alllexx88/optware/commit/b69b8fb0e868f43ad71c7011a556b344795f1aed

It hasn't been run tested, so please test and report back:
ipk ...
  Topic: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
luiswu

Replies: 35
Views: 24892

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Fri Apr 17, 2015 15:38   Subject: [ARMv7/MIPSEL]Optware-ng[gcc-5.2.0][uClibc-ng-1.0.6]
Excellent work! I've tried to install the Pound package but it looks like no startup script is installed in /opt/etc/init.d. Any idea why? I had to copy over one from Optware but it is not working pro ...
  Topic: Buffalo WZR-1750DHP only one LAN port responding
luiswu

Replies: 7
Views: 3444

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Sun Apr 12, 2015 15:15   Subject: [Solved] Buffalo WZR-1750DHP only one LAN port responding
Your last post did it!

Somehow I was missing the following information for my vlan3:
vlan3_netmask=255.255.255.0
vlan3_ipaddr=192.168.3.1

One I set those variables and rebooted everything was ...
  Topic: Buffalo WZR-1750DHP only one LAN port responding
luiswu

Replies: 7
Views: 3444

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Thu Apr 09, 2015 23:36   Subject: Buffalo WZR-1750DHP only one LAN port responding
It turns out that I was wrong and vlan1ports contained the settings prior to the hard reset, making it impossible to connect: vlan1ports=0 1t 2t 5*. I still can't understand how that variable survived ...
  Topic: Buffalo WZR-1750DHP only one LAN port responding
luiswu

Replies: 7
Views: 3444

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Wed Apr 08, 2015 7:31   Subject: Buffalo WZR-1750DHP only one LAN port responding
Hi,

I get exactly what you say, the same that I got after the first flash: 0 1 2 3 5*. The GUI show the four ports on VLAN 1.

Right now I have only one computer at hand (I'm configuring it befor ...
  Topic: Buffalo WZR-1750DHP only one LAN port responding
luiswu

Replies: 7
Views: 3444

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue Apr 07, 2015 23:18   Subject: Buffalo WZR-1750DHP only one LAN port responding
Hi,

I've just flashed a Buffalo WRZ-1750 with the Brainslayer v24 preSP2 r25697 build, first from the stock firmware using the factory-to-dd-wrt.bin file then with the buffalo-wrz-1750dhp-webflash. ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: