Search found 54 matches

Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
  Topic: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
joncarlson

Replies: 16
Views: 1160

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Dec 22, 2019 15:58   Subject: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
When you have settings in the Additional DNSMasq, you don't have to enable DHCP in the GUI.
So that worked ok in my older DDWRT setup, build 36070. That is what I want from this one. And... it could ...
  Topic: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
joncarlson

Replies: 16
Views: 1160

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Dec 22, 2019 2:22   Subject: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
And the fourth.
  Topic: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
joncarlson

Replies: 16
Views: 1160

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Dec 22, 2019 2:22   Subject: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
Smaller pictures.
Sorry, tried uploading from my iPad. These should be smaller.
  Topic: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
joncarlson

Replies: 16
Views: 1160

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 21, 2019 19:19   Subject: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
Sorry, here’s the status page showing dhcp is still enabled.
  Topic: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
joncarlson

Replies: 16
Views: 1160

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 21, 2019 19:19   Subject: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
I’ve finally gotten back to this and gotten it to work. Turned out the host name/domain name combo was causing Comcast not to give me an IP address via DHCP. These had been hanging around from my pr ...
  Topic: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
joncarlson

Replies: 16
Views: 1160

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 14, 2019 3:55   Subject: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
Oh, can someone give me the latest on where to find the stable builds? It kind of seems like the router database was getting better attention than years past. But the betas come fast and furious, how ...
  Topic: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
joncarlson

Replies: 16
Views: 1160

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 14, 2019 3:51   Subject: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work

The cable modem may be searching for the old WAN MAC address of your router (it likely changed when you flashed DD-WRT). If a simple power cycle of the cable modem doesn't fix the problem, call your ...
  Topic: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
joncarlson

Replies: 16
Views: 1160

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 14, 2019 3:47   Subject: Re: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work

my guess is that you did not reboot your cable modem and it is not issuing an IP address to the Wan. Do that first.

And you're not finding the builds in the right spot. Always use the following l ...
  Topic: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
joncarlson

Replies: 16
Views: 1160

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Dec 13, 2019 22:54   Subject: Netgear R9000 - latest build 40559 - WAN port won't work
Hi,
I have a Netgear R9000 (X10 Nighthawk). I have installed build 40559, which is the latest thing in the router database.

My problem is I can't seem to get the WAN port to function. When I plug ...
  Topic: New install of 40459 on R9000 - doesn't route to WAN port?
joncarlson

Replies: 8
Views: 1108

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Aug 02, 2019 4:47   Subject: New install of 40459 on R9000 - doesn't route to WAN port?
are you in router or gateway mode? If you are not serving IPs to your lan side of the router, then you need to be in router mode and/or use dhcpforwarder, I thought. And the router IP should be in y ...
  Topic: New install of 40459 on R9000 - doesn't route to WAN port?
joncarlson

Replies: 8
Views: 1108

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Aug 02, 2019 3:09   Subject: New install of 40459 on R9000 - doesn't route to WAN port?
OK, I think I have some kind of very fundamental issue I'm missing.

New R9000 running Build 40459.

- I have the Basic Setup having IP 192.168.1.1
- I have a virtual AP having IP 192.168.2.1 ...
  Topic: New install of 40459 on R9000 - DNSMasq no longer does DHCP?
joncarlson

Replies: 5
Views: 811

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Aug 02, 2019 2:45   Subject: New install of 40459 on R9000 - DNSMasq no longer does DHCP?
Ya know... I think this is working OK after all... Red herring, I'm sorry.

I think I have a broader routing problem in that it is not connecting to the internet at all when I plug in the WAN port. ...
  Topic: New install of 40459 on R9000 - DNSMasq no longer does DHCP?
joncarlson

Replies: 5
Views: 811

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Aug 02, 2019 1:59   Subject: New install of 40459 on R9000 - DNSMasq no longer does DHCP?
Hi, thanks.

I do have Multiple DHCP server set on both. Here's the screenshot on the new one
  Topic: New install of 40459 on R9000 - DNSMasq no longer does DHCP?
joncarlson

Replies: 5
Views: 811

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Aug 02, 2019 1:35   Subject: New install of 40459 on R9000 - DNSMasq no longer does DHCP?
Hi,
I have an older DD-WRT router I'm trying to replace with a new router.
- Old router = build 36070M (R7000)
- New router = build 40459 (R9000)

I have an external DHCP and DNS server on my m ...
  Topic: R9000 upgrade problems
joncarlson

Replies: 12
Views: 1959

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Aug 01, 2019 22:23   Subject: R9000 upgrade problems
It's a bug in the firmware.

Use your browser's "incognito" mode to perform the update.
use this file: ftp://ftp.dd-wrt.com/betas/2019/07-30-2019-r40459/netgear-r9000/r9000-webupgrade.bin ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: