Search found 440 matches

Goto page 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Next
Goto page 1, 2, 3 ... 28, 29, 30  Next
Author Message
  Topic: problem with chromebook web surfing
johnnyNobody999

Replies: 5
Views: 183

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Sep 16, 2021 17:57   Subject: problem with chromebook web surfing
It appears to be some kid of chromebook bug. I came across this article that is about my exact problem.

https://piunikaweb.com/2021/08/28/chromebook-owners-report-chrome-os-wi-fi-captive-portal-bug ...
  Topic: problem with chromebook web surfing
johnnyNobody999

Replies: 5
Views: 183

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Sep 15, 2021 0:30   Subject: problem with chromebook web surfing
my son brought home his school provided chromebook - it connects to the ddwrt router via wifi and draws an ip address but he can't get to the internet - any ideas why this is happening? i have about 1 ...
  Topic: wireguard issue?
johnnyNobody999

Replies: 7
Views: 753

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sun Jul 11, 2021 2:28   Subject: wireguard issue?
I don't know if the second rule is the problem but it is different than what is shown in the wireguard guide troubleshooting section:

root@r9000master:~# iptables -vnL INPUT
Chain INPUT (policy AC ...
  Topic: wireguard issue?
johnnyNobody999

Replies: 7
Views: 753

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sat Jul 10, 2021 18:08   Subject: wireguard issue?
I solved my MTU issues and it seems that streaming is looking better so far. I ended up setting the MTU to 1390 on the wireguard server and deleted the MTU setting in the clients or set them to auto ( ...
  Topic: wireguard issue?
johnnyNobody999

Replies: 7
Views: 753

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sat Jul 10, 2021 0:13   Subject: wireguard issue?
I solved my MTU issues and it seems that streaming is looking better so far. I ended up setting the MTU to 1390 on the wireguard server and deleted the MTU setting in the clients or set them to auto ( ...
  Topic: wireguard issue?
johnnyNobody999

Replies: 7
Views: 753

PostForum: Advanced Networking   Posted: Fri Jul 09, 2021 18:46   Subject: wireguard issue?
Thanks for the info but I'm wondering if I'm doing something wrong. Here's how I'm doing this:

1. Run ping test with successively smaller packet sizes until I get no error message.
2. Put that pa ...
  Topic: wireguard issue?
johnnyNobody999

Replies: 7
Views: 753

PostForum: Advanced Networking   Posted: Fri Jul 09, 2021 0:43   Subject: wireguard issue?
I've been having problems with slow web page performance for some time. I don't know when it started but nothing in my configuration has changed. Most of my troubles are with youtube buffering but I'v ...
  Topic: galaxy s20 won't connect to router with wpa
johnnyNobody999

Replies: 4
Views: 595

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Jul 03, 2021 1:34   Subject: galaxy s20 won't connect to router with wpa
I solved my problem by deselecting GCMP-256. Too bad I didn't discover this before sending back the first S20. It's interesting that the S8 didn't have this issue but the S20 does.
  Topic: galaxy s20 won't connect to router with wpa
johnnyNobody999

Replies: 4
Views: 595

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jul 02, 2021 19:00   Subject: galaxy s20 won't connect to router with wpa
I was under the impression that you could mix wpa2 and wpa3 and the various ciphers on the same AP. If not, it seems that when you select wpa2, the tab should screen out incompatible options. Anyway, ...
  Topic: galaxy s20 won't connect to router with wpa
johnnyNobody999

Replies: 4
Views: 595

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jul 02, 2021 17:14   Subject: galaxy s20 won't connect to router with wpa
The only way this phone will connect to my router is if I disable wireless security on any router (R7800, R9000). My Galaxy S8 connects fine. Anyone know why? I normally have the routers set up for WP ...
  Topic: New Build - 05/09/2021 - r46604
johnnyNobody999

Replies: 15
Views: 3551

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun May 09, 2021 23:21   Subject: New Build - 05/09/2021 - r46604
Router/Version: R7800 (x4)
File/Kernel: dd-wrt-webupgrade-netgear_r7800-r46604.bin
Previous/Reset: dd-wrt-webupgrade-netgear_r7800-r46395.bin / no reset
Mode/Status: WDS Stations
Issues/Errors: No ...
  Topic: New Build - 05/09/2021 - r46604
johnnyNobody999

Replies: 15
Views: 3551

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun May 09, 2021 23:19   Subject: New Build - 05/09/2021 - r46604
Router/Version: R9000
File/Kernel: dd-wrt_r9000-webupgrade-r46604.bin
Previous/Reset: dd-wrt_r9000-webupgrade-r46395.bin / no reset
Mode/Status: WDS AP 5 GHz VHT160
Issues/Errors: So far everythi ...
  Topic: New Build - 04/19/2021 - r46395
johnnyNobody999

Replies: 15
Views: 3423

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Apr 21, 2021 21:18   Subject: New Build - 04/19/2021 - r46395
Additional info on the packet counter issue.

Moderator edit 04.21.2021: We are pretty sure you'd be posting a screenshot of the release in this thread, not some other thread. No need to do a scre ...
  Topic: New Build - 04/19/2021 - r46395
johnnyNobody999

Replies: 15
Views: 3423

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Apr 21, 2021 17:52   Subject: New Build - 04/19/2021 - r46395
Additional info on the packet counter issue.

Moderator edit 04.21.2021: We are pretty sure you'd be posting a screenshot of the release in this thread, not some other thread. No need to do a scre ...
  Topic: New Build - 04/19/2021 - r46395
johnnyNobody999

Replies: 15
Views: 3423

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Apr 21, 2021 17:50   Subject: New Build - 04/19/2021 - r46395
Issues/Errors: Lost "Radioname" info on Status->Wireless->Wireless Nodes->Clients. Soft and Hard reboots did not restore. Also lost Wireless Packet info->Received(RX) packets inf ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: