Search found 6 matches

Author Message
  Topic: [SOLVED] Restoring board_config on D-Link DIR-825 Rev. B1
hyperfrog

Replies: 0
Views: 4256

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Feb 14, 2024 15:25   Subject: [SOLVED] Restoring board_config on D-Link DIR-825 Rev. B1
I bricked my old DIR-825 Rev. B1 by flashing the wrong firmware.

So I put the router in recovery mode and flashed the latest factory-to-ddwrt_NA.bin, which worked. However, I noticed the GUI lost ...
  Topic: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
hyperfrog

Replies: 11
Views: 2860

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Oct 08, 2020 19:02   Subject: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
As a matter of fact, the problem was not solved by upgrading to the latest version. I still had "LEGACY" connections only on the VAPs with 54Mbps at most.

I solved my problem by enabling ...
  Topic: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
hyperfrog

Replies: 11
Views: 2860

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Oct 08, 2020 13:27   Subject: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
Upgrading to r44483 seems to have solved my issue. HT40 is working again. I wish to thank everyone for their input.
  Topic: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
hyperfrog

Replies: 11
Views: 2860

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Oct 03, 2020 22:55   Subject: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
@gin-n-tonic, any reason why you're using 20MHz (full) width on the 2.4Ghz radio instead of 40MHz (wide)?
  Topic: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
hyperfrog

Replies: 11
Views: 2860

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Oct 03, 2020 16:36   Subject: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
Is it possible to use the 5GHz radio for backhaul and the 2.5GHz radio for AP? I followed the guide at https://wiki.dd-wrt.com/wiki/index.php/WDS_Linked_router_network and I was under the impression t ...
  Topic: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
hyperfrog

Replies: 11
Views: 2860

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Oct 03, 2020 15:33   Subject: [SOLVED] WDS : Slow VAP when using HT40 width
Hello,

This is my first post. I set up a WDS consisting of three identical routers (D-Link DIR-825 B1). They all have been flashed with "DD-WRT v3.0-r44467 std (09/24/20)". There is one ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: