Search found 3110 matches

Goto page 1, 2, 3 ... 206, 207, 208  Next
Author Message
  Topic: R7800 QoS and SFE
ho1Aetoo

Replies: 7
Views: 139

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Jul 24, 2024 21:10   Subject: R7800 QoS and SFE
Bandwidth is of little use if it has poor latency

https://www.bufferbloat.net/projects/
  Topic: New Build - 07/21/2024 - r57525 (PULLED)
ho1Aetoo

Replies: 11
Views: 791

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon Jul 22, 2024 7:32   Subject: New Build - 07/21/2024 - r57525 (PULLED)

Issues/Errors:
No internet except when SFE is completely disabled.
IF config: Eth1 and Eth0 disappeared along with all VLANs.

I have no idea what that means.
All network interfaces are availa ...
  Topic: Run script every time swconfig is executed
ho1Aetoo

Replies: 9
Views: 272

PostForum: General Questions   Posted: Sat Jul 20, 2024 11:11   Subject: Run script every time swconfig is executed
Anybody can confirm this should work? Thanks!

I am the VLAN man here, if I say it works then it works
  Topic: Run script every time swconfig is executed
ho1Aetoo

Replies: 9
Views: 272

PostForum: General Questions   Posted: Sat Jul 20, 2024 7:02   Subject: Run script every time swconfig is executed
Then you have to deactivate VLANs support in the “Switch config tab” and configure your VLANs manually.
It is logical that both together lead to conflicts.

, i.e. this does not work for trunk ...
  Topic: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
ho1Aetoo

Replies: 38
Views: 1433

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Jul 20, 2024 6:49   Subject: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
@wedson

Does everything work now, even after a restart?
then the thread can be set to solved
  Topic: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
ho1Aetoo

Replies: 38
Views: 1433

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jul 19, 2024 17:19   Subject: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
@wedson

very good Very Happy
  Topic: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
ho1Aetoo

Replies: 38
Views: 1433

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jul 19, 2024 15:53   Subject: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
Where would I remove vlan2?

In the “Switch Config” tab
uncheck the VLAN2 checkbox

Mhm well with regard to the Basic Setup tab: the router cannot be its own gateway or its own “local DNS ...
  Topic: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
ho1Aetoo

Replies: 38
Views: 1433

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jul 19, 2024 13:39   Subject: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
Show again the output of “swconfig dev eth1 show” and a screenshot of “basic setup”

And remove vlan2 (which is still useless)

It shows nothing on eth0? “swconfig dev eth0 show”
  Topic: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
ho1Aetoo

Replies: 38
Views: 1433

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Jul 18, 2024 20:04   Subject: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
no simply set to unbridged and save / apply (without IP address)
  Topic: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
ho1Aetoo

Replies: 38
Views: 1433

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Jul 18, 2024 18:36   Subject: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
The switch says that nothing is connected to the other ports.
Before there was something connected to port2 and now to port3 but I don't see that any other devices are connected.

eth1 should be ...
  Topic: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
ho1Aetoo

Replies: 38
Views: 1433

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Jul 18, 2024 13:49   Subject: [SOLVED] Vlan in TP-Link TL-WR740N v4
Simply update and do not reset.
and never reset during the update (Administration > Firmware Upgrade > do not reset!!)

Resets are performed in the “Administration > Factory Defaults” ...
  Topic: New Build - 07/17/2024 - r57447
ho1Aetoo

Replies: 17
Views: 1769

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Jul 17, 2024 18:33   Subject: New Build - 07/17/2024 - r57447
My Octeon TX only has 100% CPU load on one core when I activate QoS Cake.

So 25% CPU load with QoS at 1Gbit WAN throughput and that without any SFE / NSS crap.

That means it probably does 4Gbit ...
  Topic: Cursed R7450 (includes several bug reports)
ho1Aetoo

Replies: 4
Views: 259

PostForum: Ralink SoC based Hardware   Posted: Wed Jul 17, 2024 8:13   Subject: Cursed R7450 (includes several bug reports)
Regarding VLANs, see possibly my signature (no idea what the status is on Mediatek due to lack of feedback)
  Topic: The router is not broadcasting the Service Set Identifier
ho1Aetoo

Replies: 7
Views: 379

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Sun Jul 14, 2024 11:37   Subject: The router is not broadcasting the Service Set Identifier
Why are your radios "unbridged" and then have no (0.0.0.0) IP address?
This is a configuration error
  Topic: New Build - 07/08/2024 - r57200
ho1Aetoo

Replies: 19
Views: 2582

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Jul 12, 2024 11:01   Subject: New Build - 07/08/2024 - r57200
please don't post such workarounds everywhere.
such problems should be fixed in the firmware and not by the users themselves.
Goto page 1, 2, 3 ... 206, 207, 208  Next
All times are GMT
Navigation
Jump to: