Search found 6 matches

Author Message
  Topic: Wireless Radio Out of Sync with Light
grantwg

Replies: 0
Views: 882

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue May 26, 2015 6:07   Subject: Wireless Radio Out of Sync with Light
I have "Turn radio off at boot" enabled. When the router is turned on the radio is disabled, but the wireless light on the router is on. If I press the button to turn wireless off and then ...
  Topic: Unable to Access Router Over HTTPS
grantwg

Replies: 12
Views: 6502

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue May 26, 2015 6:00   Subject: Unable to Access Router Over HTTPS
The output from ps | grep http is:

httpd -p 80
  Topic: Unable to Access Router Over HTTPS
grantwg

Replies: 12
Views: 6502

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Mon May 25, 2015 19:21   Subject: Unable to Access Router Over HTTPS
After running the commands and rebooting, the HTTPS checkbox is checked in the Web GUI, but I still get no response at https://192.168.1.1 or https://192.168.1.1:8080.
  Topic: Unable to Access Router Over HTTPS
grantwg

Replies: 12
Views: 6502

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Mon May 25, 2015 6:49   Subject: Unable to Access Router Over HTTPS
Is that for the WAN side? I am trying to access it from the LAN. I tried it anyway, but it didn't work.
  Topic: Unable to Access Router Over HTTPS
grantwg

Replies: 12
Views: 6502

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Fri May 22, 2015 21:35   Subject: Unable to Access Router Over HTTPS
I enabled HTTPS in the Web Access section of the Administration page Management tab. I clicked Save, Apply Settings, and rebooted the router. I get no response when I go to https://192.168.1.1.
  Topic: Unable to Access Router Over HTTPS
grantwg

Replies: 2
Views: 1551

PostForum: General Questions   Posted: Fri May 22, 2015 5:27   Subject: Unable to Access Router Over HTTPS
I enabled HTTPS in the Web Access section of the Administration page Management tab. I clicked Save, Apply Settings, and rebooted the router. I get no response when I go to https://192.168.1.1.
All times are GMT
Navigation
Jump to: