Search found 6 matches

Author Message
  Topic: Startup command to apply settings?
goitalone

Replies: 3
Views: 984

PostForum: General Questions   Posted: Fri Aug 30, 2019 18:01   Subject: Startup command to apply settings?
I am not sure I understand the question. Are you talking about the apply button?

Apply settings how?

When my router reboots, the 5 gigahertz band get stuck on obtaining IP address on my dual ba ...
  Topic: New Kong's DD-WRT test build 40270M 2019-07-11
goitalone

Replies: 48
Views: 30062

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue Aug 27, 2019 18:51   Subject: R7000 Kong builds no longer available?
I can't find any of Kong's bills for the r7000 because the link is no longer valid and there's a note saying he's not supporting DD-WRT anymore so does anyone have any of his files for the r7000?
  Topic: 5GHz Stuck Obtaining ip address
goitalone

Replies: 0
Views: 2209

PostForum: General Questions   Posted: Tue Aug 27, 2019 17:16   Subject: 5GHz Stuck Obtaining ip address
I have the Netgear r7000 with Kong build installed.

It's setup as a REPEATER and 2Ghz as AP which is repeating my Oneplus One 5t's AT&T Hotspot.

After router boots, only 2Ghz connects while ...
  Topic: Startup command to apply settings?
goitalone

Replies: 3
Views: 984

PostForum: General Questions   Posted: Mon Aug 26, 2019 1:24   Subject: Startup command to apply settings?
I was wondering if there was a startup command to Simply apply settings once the router boots up?
  Topic: TL-WR1043nd apply settings broken including firmware upgrade
goitalone

Replies: 2
Views: 1691

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Jun 30, 2011 9:33   Subject: TL-WR1043nd apply settings broken including firmware upgrade
Well thats crazy....I never had that happen before!

Anyway, thanks...everything works now! Smile
  Topic: TL-WR1043nd apply settings broken including firmware upgrade
goitalone

Replies: 2
Views: 1691

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Jun 30, 2011 8:14   Subject: TL-WR1043nd apply settings broken including firmware upgrade
I flashed my TP-LINK TL-WR1043nd v1.8 and now I cannot apply any settings which includes of course firmware upgrades.

Is my router ruined or is there something I can still do to fix the problem?
...
All times are GMT
Navigation
Jump to: