Search found 25 matches

Goto page 1, 2  Next
Goto page 1, 2  Next
Author Message
  Topic: Wired backhaul AP WiFi w/ Fast Transition (802.11r)
foobarfoo

Replies: 1
Views: 529

PostForum: Advanced Networking   Posted: Wed Sep 22, 2021 19:45   Subject: Wired backhaul AP WiFi w/ Fast Transition (802.11r)
I'm interested in installing a second AP device via a wired GigE backhaul to my main Netgear R9000, and utilize fast transition (802.11r) hand-off. I am trying to keep DD-WRT on my main router, and am ...
  Topic: WiFi Fast Transition (R9000 & 802.11r)
foobarfoo

Replies: 0
Views: 7982

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Sep 19, 2021 15:43   Subject: WiFi Fast Transition (R9000 & 802.11r)
I'm interested in installing a second AP device via a wired GigE backhaul to my main Netgear R9000, and utilize fast transition (802.11r) hand-off. I am trying to keep DD-WRT on my main router, and am ...
  Topic: R9000, use the 10GbE SFP+ as WAN port?
foobarfoo

Replies: 5
Views: 2215

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon May 17, 2021 21:04   Subject: R9000, use the 10GbE SFP+ as WAN port?
Haven't tried bonding ports yet. I'm holding out for the R10000 with 10Gb ports all around.

I'm not sure that's coming Smile

Anyway, does using the SFP+ as a 10GbE WAN port work in your setup? Wh ...
  Topic: R9000, use the 10GbE SFP+ as WAN port?
foobarfoo

Replies: 5
Views: 2215

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri May 07, 2021 13:27   Subject: R9000, use the 10GbE SFP+ as WAN port?
Is your modem equipped with a 2.5gb ethernet port?
Not at present, looking at either the Netgear CM2000 with 2.5Gbps support or one that supports link aggregation with 2 x 1GbE ports like the CM1200. ...
  Topic: Something funky with MacOS 11.4+/iOS 14.5+ and DDWRT
foobarfoo

Replies: 100
Views: 23947

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Apr 30, 2021 22:42   Subject: I noticed the same on iOS 14.5
Updated an iPad to 14.5 and noted the web UI is barely accessible (very slow, timeouts, sometimes fails to laod)
  Topic: What is disabling Shortcut Forwarding Engine on my R9000?
foobarfoo

Replies: 1
Views: 533

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Apr 30, 2021 22:40   Subject: What is disabling Shortcut Forwarding Engine on my R9000?
My Netgear R9000 LAN/WAN performance has been worse than I expected (typically 350 to 500 Mbit/s from a wired test client across a 1.2Gbps provisioned cable connection) and I started investigating why ...
  Topic: R9000, use the 10GbE SFP+ as WAN port?
foobarfoo

Replies: 5
Views: 2215

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Apr 30, 2021 19:10   Subject: R9000, use the 10GbE SFP+ as WAN port?
Comcast in their infinite wisdom have upped the max download speed tier from 1Gbps to 1.2Gbps (but left the upload at a measly 35Mbit/s).

However, now that I at least have a faster downlink speed o ...
  Topic: Port forward on router IP to local LAN host:port?
foobarfoo

Replies: 3
Views: 447

PostForum: Advanced Networking   Posted: Fri Dec 18, 2020 0:13   Subject: Port forward on router IP to local LAN host:port?
VPN is a software VPN on a computer connected to the router via GigE or WiFi.

I'm unable to change the routes in the VPN client unfortunately.

They leave connectivity to the default route open o ...
  Topic: Port forward on router IP to local LAN host:port?
foobarfoo

Replies: 3
Views: 447

PostForum: Advanced Networking   Posted: Wed Dec 16, 2020 0:28   Subject: Port forward on router IP to local LAN host:port?
Due to a full tunnel VPN setup required for work, I lose access to local network web resources when I'm working from home. I have an HTTP proxy running on a host in my network that I'd like to use to ...
  Topic: SFP+ on the R9000
foobarfoo

Replies: 10
Views: 1683

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Apr 11, 2020 20:32   Subject: SFP+ on the R9000
You have to do things in the correct order not cut off the branch you are sitting on.

Configure the switches from a client connected to Switch A (LAN1/2)

Configure Switch B first, then A. Nothin ...
  Topic: Optware: Duplicate UI elements when bind mounting /jffs/etc
foobarfoo

Replies: 3
Views: 516

PostForum: General Questions   Posted: Tue May 07, 2019 3:40   Subject: Optware: Duplicate UI elements when bind mounting /jffs/etc
It's only /etc that causes problems, and only with the www file. Even if I run "/bin/rm /jffs/etc/www" before I do the bind mount of /etc, I still get the duplicate UI problem.

As a test, ...
  Topic: Optware: Duplicate UI elements when bind mounting /jffs/etc
foobarfoo

Replies: 3
Views: 516

PostForum: General Questions   Posted: Tue May 07, 2019 1:30   Subject: Optware: Duplicate UI elements when bind mounting /jffs/etc
I have to say, I've never seen anyone who needed to bind that many folders on the router. In a way, I'm not surprised it's leading to problems.

It's only /etc that causes problems, and only with t ...
  Topic: Optware: Duplicate UI elements when bind mounting /jffs/etc
foobarfoo

Replies: 3
Views: 516

PostForum: General Questions   Posted: Tue May 07, 2019 1:05   Subject: Optware: Duplicate UI elements when bind mounting /jffs/etc
Hi All,

In order to use Optware packages for some custom kid internet controls that I scripted to run on my router (Alexa + IFFTT + JSON web service), I have to have a writeable /etc, /bin, etc. di ...
  Topic: [Solved] Help with problem using OpenWRT packages
foobarfoo

Replies: 6
Views: 5902

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Mar 03, 2016 17:38   Subject: [Solved] Help with problem using OpenWRT packages
That worked, thank you for the tip!

src/gz base http://ftp.stw-bonn.de/pub/openwrt/snapshots/trunk/ar71xx/generic/packages/base
dest root /opt
dest ram /opt/tmp
lists_dir ext /opt/tmp/var/opkg-l ...
  Topic: [Solved] Help with problem using OpenWRT packages
foobarfoo

Replies: 6
Views: 5902

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Mar 03, 2016 15:12   Subject: Re: Help with problem I'm encountering using OpenWRT package
I am trying to install a few different OpenWRT packages on my WNDR3700v1/r28139 but I appear to be running into a linker issue that I've yet to find a solution to.

Use packages from openwrt trunk. ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: