Search found 5 matches

Author Message
  Topic: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
Th3_uN1Qu3

Replies: 9
Views: 17892

PostForum: Hardware DIY / Hardware Mods   Posted: Sun Feb 14, 2010 13:47   Subject: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
Umm, yes i do have a multimeter, but i didn't get your idea. To check if WHAT detects a flash chip?

You mean checking if the JTAG is connected to the flash chip? Yeah that would have been an idea. I ...
  Topic: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
Th3_uN1Qu3

Replies: 9
Views: 17892

PostForum: Hardware DIY / Hardware Mods   Posted: Wed Jan 06, 2010 4:29   Subject: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
I tried that before i posted. It doesn't work. The mobo powers up but does absolutely nothing.

Prior to this flash, even when it didn't have video, it varied the speed of the CPU fan several times, ...
  Topic: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
Th3_uN1Qu3

Replies: 9
Views: 17892

PostForum: Hardware DIY / Hardware Mods   Posted: Thu Dec 10, 2009 6:07   Subject: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
Clearing CMOS was the first thing i tried. Anyway this has become low priority, i kinda forgot about the board as i have another one.

The guys over at Wim's did help me with an Asus board a few years ...
  Topic: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
Th3_uN1Qu3

Replies: 9
Views: 17892

PostForum: Hardware DIY / Hardware Mods   Posted: Thu Oct 29, 2009 15:33   Subject: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
I've seen that, it only works with serial flashes (tiny 8-pin thingies), while mine is a Firmware Hub in a PLCC 32-pin package.

Anyway, someone i know has bought a BIOS programmer and also has the to ...
  Topic: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
Th3_uN1Qu3

Replies: 9
Views: 17892

PostForum: Hardware DIY / Hardware Mods   Posted: Wed Oct 07, 2009 6:07   Subject: Using the JTAG connector on a PC motherboard?
Hey all, i need some help on this one. I have an Asus M2N-E SLI board from a friend, which booted, but displayed no video on either PCI-E slot. I have gotten it to work with an old PCI video card, and ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: