Search found 160 matches

Goto page 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
Author Message
  Topic: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
Sp1derman

Replies: 9
Views: 382

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sat May 25, 2024 10:10   Subject: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
missunderstanding, I was not clear enough

I was talking about the Additional Configuration Box where you would put in the "disable-dco" entry. That is only done on the server, not in the ...
  Topic: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
Sp1derman

Replies: 9
Views: 382

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sat May 25, 2024 9:10   Subject: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
that was fast, well done.

It's my understanding that "disable-dco" is a server-only option, if you can confirm it, maybe add this also to the guide.

It took myself some time to figure ...
  Topic: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
Sp1derman

Replies: 9
Views: 382

PostForum: Advanced Networking   Posted: Fri May 24, 2024 16:18   Subject: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
yup.
dco is not supported in TAP-Mode (L2). so I have to go on without dco.
https://community.openvpn.net/openvpn/wiki/DataChannelOffload/Features

If you find the time you could add this info to ...
  Topic: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
Sp1derman

Replies: 9
Views: 382

PostForum: Advanced Networking   Posted: Fri May 24, 2024 15:56   Subject: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
Thanks egc.

my x64 build (I'm on r55615 as Brainslayer removed the driver for my USB NIC in newer builds) is Kernel 6.1.

So if ovpn/dco is backported to K4, will it run on my k6.1 box?
Or have ...
  Topic: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
Sp1derman

Replies: 9
Views: 382

PostForum: Advanced Networking   Posted: Fri May 24, 2024 14:15   Subject: [SOLVED] OpenVPN DCO running on X64 Builds?
is DCO usable now on DD-WRT?
all I find searching for it is "disable-dco" if there are problems with the connection.

I have a site-to-site bridge with two HP mini PCs, so I can't test it ...
  Topic: New Build - 05/22/2024 - r56472 [PULLED]
Sp1derman

Replies: 1
Views: 128

PostForum: X86 based Hardware   Posted: Wed May 22, 2024 13:09   Subject: New Build - 05/22/2024 - r56472 [PULLED]
Router/Version: HP ProDesk 600 G2 Mini
File/Kernel: X64-dd56472-webupgrade_public_vga.bin

Issues/Errors: Driver missing for USB3-LAN-Adapter

See here:
https://svn.dd-wrt.com/ticket/7753

An ...
  Topic: New Build - 05/01/2024 - r56119
Sp1derman

Replies: 1
Views: 176

PostForum: X86 based Hardware   Posted: Wed May 01, 2024 16:58   Subject: New Build - 05/01/2024 - r56119
Router/Version: HP ProDesk 600 G2 Mini
File/Kernel: X64-dd56119-webupgrade_public_vga.bin
Previous/Reset: 55615, no reset
Mode/Status: Gateway/ OVPN Site-to-Site-Bridge, Plex, miniDLNA, DDNS, Samb ...
  Topic: HDD on USB "unmounts" unexpectedly.
Sp1derman

Replies: 7
Views: 588

PostForum: X86 based Hardware   Posted: Tue Apr 30, 2024 16:38   Subject: HDD on USB "unmounts" unexpectedly.
You can give an update to your other post here, how you made the USB3 ports working.
https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=336399

Could help other folks running into the same problem.
  Topic: HDD not mounting on USB 3.
Sp1derman

Replies: 5
Views: 483

PostForum: X86 based Hardware   Posted: Mon Apr 22, 2024 2:14   Subject: HDD not mounting on USB 3.
I just installed 55678 and all three USB3 HDDs are mounted via script.

you can try to activate automount and plug in the HDD while DD-WRT is running.
That worked for me, only after reboot the HDDs ...
  Topic: HDD not mounting on USB 3.
Sp1derman

Replies: 5
Views: 483

PostForum: X86 based Hardware   Posted: Wed Apr 17, 2024 18:38   Subject: HDD not mounting on USB 3.
You're welcome.
Don't forget to check your BIOS first. Maybe USB3 Support is disabled.
  Topic: DD-WRT x86 & USB3
Sp1derman

Replies: 1
Views: 256

PostForum: X86 based Hardware   Posted: Wed Apr 17, 2024 7:01   Subject: DD-WRT x86 & USB3
It does, see your other posting.
If also your ext4 does not mount on USB3 its maybe a wrong BIOS-setting.
  Topic: HDD not mounting on USB 3.
Sp1derman

Replies: 5
Views: 483

PostForum: X86 based Hardware   Posted: Wed Apr 17, 2024 6:44   Subject: HDD not mounting on USB 3.
I also had problems with automount.
I think your ext4 is mounting normally but NTFS fails?

You can read my post here:
https://forum.dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=335297

The most annoying p ...
  Topic: New Build - 04/12/2024 - r55779
Sp1derman

Replies: 1
Views: 252

PostForum: X86 based Hardware   Posted: Fri Apr 12, 2024 15:11   Subject: New Build - 04/12/2024 - r55779
Router/Version: HP ProDesk 600 G2 Mini
File/Kernel: X64-dd55779-webupgrade_public_vga.bin
Previous/Reset: 55615, no reset
Mode/Status: Gateway/ OVPN Site-to-Site-Bridge, Plex, miniDLNA, DDNS, Samb ...
  Topic: ProFTPd missing mod_tls.c for SSL TLS support
Sp1derman

Replies: 8
Views: 3304

PostForum: Advanced Networking   Posted: Thu Apr 11, 2024 21:01   Subject: ProFTPd missing mod_tls.c for SSL TLS support
I suggested switching to vsftpd "a while back"

That would be a good solution. I saw the vsftp-LuCI-implementation, five Pages of Options. Very nice. But a simlpe .conf-File would also be ...
  Topic: FTP - ProFTPd and FTP over SSH (FTPS) not possible?
Sp1derman

Replies: 8
Views: 661

PostForum: General Questions   Posted: Thu Apr 11, 2024 20:54   Subject: FTP - ProFTPd and FTP over SSH (FTPS) not possible?
WireGuard is about 15 minutes work Wink
I was talking about Entware.

Wireguard is easy to install, but nevertheless too much workaround for making a simple FTP-Service a little bit secure. And there ...
Goto page 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next
All times are GMT
Navigation
Jump to: