Search found 6534 matches

Goto page 1, 2, 3 ... 434, 435, 436  Next
Author Message
  Topic: [SOLVED] Connect to IoT network from Main Network
Per Yngve Berg

Replies: 11
Views: 293

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue Sep 27, 2022 11:45   Subject: [SOLVED] Connect to IoT network from Main Network
These rules in the FORWARD chain will prevent pinging node on the other bridge, but will not preventing ping of the router itself. That must be done in the INPUT chaining.
  Topic: Can't connect after cable co. changed modem settings
Per Yngve Berg

Replies: 18
Views: 500

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Sep 25, 2022 7:20   Subject: Can't connect after cable co. changed modem settings
The router will work as it is. No change needed.

Did the WAN get an address from the modem?

It may be normal that you lose the GUI on the modem when set in bridge mode.
  Topic: Can't connect after cable co. changed modem settings
Per Yngve Berg

Replies: 18
Views: 500

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Sep 25, 2022 1:24   Subject: Can't connect after cable co. changed modem settings
Do you get a 206.174.22.x address on the router when plugged into the modem?

Is the router set to wan dhcp?

Restart the modem, then plugin the router.

Can you ping anything on the Internet fr ...
  Topic: Can't connect after cable co. changed modem settings
Per Yngve Berg

Replies: 18
Views: 500

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Sep 23, 2022 19:55   Subject: Can't connect after cable co. changed modem settings
https://forum.dd-wrt.com/wiki/index.php/Access_To_Modem_Configuration
  Topic: Can't connect after cable co. changed modem settings
Per Yngve Berg

Replies: 18
Views: 500

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Sep 23, 2022 18:06   Subject: Can't connect after cable co. changed modem settings
There's probably an easier way I'm not aware of to switch from 192.168.1.0 to the 192.168.0.0 network, which the modem is on.

You shall not use the same sub-net as the one your modem is on.
  Topic: Anyone using NFS?
Per Yngve Berg

Replies: 9
Views: 3732

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Fri Sep 23, 2022 4:22   Subject: Anyone using NFS?
I would have tried NFS if it was present on R7800. So far only the Marvell based Linksys WRT series have it included.
  Topic: How to set static IPv6 on wan?
Per Yngve Berg

Replies: 10
Views: 398

PostForum: General Questions   Posted: Tue Sep 20, 2022 7:50   Subject: How to set static IPv6 on wan?
There is no gateway in IPv6.
  Topic: How to set static IPv6 on wan?
Per Yngve Berg

Replies: 10
Views: 398

PostForum: General Questions   Posted: Mon Sep 19, 2022 18:39   Subject: How to set static IPv6 on wan?
ip -6 addr add 2001:xxxx:xxxx:xxxx:xxxx:xxxx:xxxx:yyyy:/128 dev `get_wanface`

Instead of writing all the zeros, you can use a double colon:

2001::1 means all digits between is zero.


Now you ...
  Topic: How to set static IPv6 on wan?
Per Yngve Berg

Replies: 10
Views: 398

PostForum: General Questions   Posted: Mon Sep 19, 2022 7:38   Subject: Re: How to set static IPv6 on wan?

This is what they gave me in the email:
IPv6:
2001:redacted for privacy /126
2001:redacted for privacy
DNS:


You have massedrap out to much information. Mask 4 digits in the middle.

Is ...
  Topic: How to set static IPv6 on wan?
Per Yngve Berg

Replies: 10
Views: 398

PostForum: General Questions   Posted: Mon Sep 19, 2022 6:06   Subject: How to set static IPv6 on wan?
A prefix is between 48 and 64.

Looks like your ISP is going outside of the standard.

You can add addresses with ifconfig in startup.
  Topic: [FIXED in r50146/]EA 8500- NAS Mount Errors
Per Yngve Berg

Replies: 15
Views: 566

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Sep 18, 2022 17:27   Subject: [FIXED in r50146/]EA 8500- NAS Mount Errors
In the Services->USB, fill in the UUID to mount as "jffs" and "opt" and use them in the NAS setup.
  Topic: [SOLVED]Restart OpenVPN client when disconnected on WAP
Per Yngve Berg

Replies: 11
Views: 509

PostForum: Advanced Networking   Posted: Sun Sep 18, 2022 12:16   Subject: [SOLVED]Restart OpenVPN client when disconnected on WAP
We need to see the hole picture.

Is the VPN router connected LAN-LAN with your main router?

The kill switch will only work with a WAN.
  Topic: Two different routers, both losing 2.4ghz Internet
Per Yngve Berg

Replies: 14
Views: 724

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Sep 18, 2022 8:12   Subject: Two different routers, both losing 2.4ghz Internet
I have added the swconfig commands in the startup and added the bridges in the GUI.

After starting the router with the swconfig commands, you should see the VLANx interfaces in the Networking tab i ...
  Topic: Two different routers, both losing 2.4ghz Internet
Per Yngve Berg

Replies: 14
Views: 724

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Sep 17, 2022 18:27   Subject: Two different routers, both losing 2.4ghz Internet
Interfaces that is added to a bridge shall not have an IP address. The address is on the bridge.
  Topic: Netgear XR500 bricked ?
Per Yngve Berg

Replies: 18
Views: 1042

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Sep 17, 2022 17:21   Subject: Netgear XR500 bricked ?
Put a switch between the router and Windows. That will keep the Ethernet connection up on Windows while the router is powered down.
Goto page 1, 2, 3 ... 434, 435, 436  Next
All times are GMT
Navigation
Jump to: