Search found 183 matches

Goto page 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
Goto page 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
Author Message
  Topic: Netfilters/ TCP-UDP configurations
Mr.FlowTastiX

Replies: 2
Views: 3082

PostForum: Hardware DIY / Hardware Mods   Posted: Thu May 17, 2018 18:48   Subject: Netfilters/ TCP-UDP configurations
SETUP > NETWORKING
and change the main interface bride br0 PRIO
to whatever you want your conntrack_max to be...
Else this wont work, im using the 1048576,

My max is 61440, how can you cha ...
  Topic: AutoAP netgear
Mr.FlowTastiX

Replies: 4
Views: 1001

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Tue Jan 23, 2018 5:04   Subject: AutoAP netgear
Yea its dangerous for my privacy i know but its only
For some browsing on the web or social media

But we have hotspots to secured thah can be used
For the public if you have acount with the pr ...
  Topic: AutoAP netgear
Mr.FlowTastiX

Replies: 4
Views: 1001

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon Jan 22, 2018 0:33   Subject: AutoAP netgear
Anyone please ?
  Topic: AutoAP netgear
Mr.FlowTastiX

Replies: 4
Views: 1001

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Jan 20, 2018 17:29   Subject: AutoAP netgear
Hey,

I have few qeustions for my router
Ive read some topics about this AutoAP
I was wondering i have Netgear R7800
Can i use this AutoAP script on this router
To connect with non-secured wif ...
  Topic: Issue getting IPV6 working R7800
Mr.FlowTastiX

Replies: 15
Views: 3995

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Thu Dec 14, 2017 3:09   Subject: Issue getting IPV6 working R7800
Well for me its working but im using PPPoE conndction maybe that does the trick for me
I know what Requestor Mac does i dunno why i came to this
It was just pure geussing but for me its workibg i ...
  Topic: Issue getting IPV6 working R7800
Mr.FlowTastiX

Replies: 15
Views: 3995

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon Dec 11, 2017 23:43   Subject: Issue getting IPV6 working R7800
Thanks Mr.Flow I tried that but it does not work.

Yeah you have to use IPV6 with prefix delegation
and use 64

and use Dhcp6s enable only with Radvd enable.
leave the rest as default normaly i ...
  Topic: Issue getting IPV6 working R7800
Mr.FlowTastiX

Replies: 15
Views: 3995

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon Dec 11, 2017 3:36   Subject: Issue getting IPV6 working R7800
Try this;

Go to services tab >
DNSMasq and enable Add Requestor MAC to DNS Query.
I dont know why but its working for me and i dont have to use ifconfig eth0 promisc
ever again, i got the ...
  Topic: Netfilters/ TCP-UDP configurations
Mr.FlowTastiX

Replies: 2
Views: 3082

PostForum: Hardware DIY / Hardware Mods   Posted: Wed Nov 29, 2017 7:35   Subject: Netfilters/ TCP-UDP configurations
Ive finally found how to manage these, netfilter and conntrack togheter with DD-wrt
To make use off to max load you should set the router to 1048576,
but in the past ive been trying to configure th ...
  Topic: Double NAT-ing with PPPoE/ISP
Mr.FlowTastiX

Replies: 4
Views: 4978

PostForum: General Questions   Posted: Wed Nov 29, 2017 7:33   Subject: Double NAT-ing with PPPoE/ISP
what ISP Combo Modem/router do you use its not mentioned at the start...
does it work on other ISP Combo Modem/router's although i have mine in bridge mode already and im not in Belgium, if i reset m ...
  Topic: Double NAT-ing with PPPoE/ISP
Mr.FlowTastiX

Replies: 4
Views: 4978

PostForum: General Questions   Posted: Wed Nov 29, 2017 7:29   Subject: Double NAT-ing with PPPoE/ISP
what ISP Combo Modem/router do you use its not mentioned at the start...
does it work on other ISP Combo Modem/router's although i have mine in bridge mode already and im not in Belgium, if i reset m ...
  Topic: Netfilter R7800/ Cpufreq / Conntrack / Hashfile
Mr.FlowTastiX

Replies: 41
Views: 9769

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Nov 26, 2017 11:22   Subject: Netfilter R7800/ Cpufreq / Conntrack / Hashfile
Ive finally found how to manage these, netfilter and conntrack togheter with DD-wrt
To make use off to max load you should set the router to 1048576,
but in the past ive been trying to configure th ...
  Topic: Double NAT-ing with PPPoE/ISP
Mr.FlowTastiX

Replies: 4
Views: 4978

PostForum: General Questions   Posted: Sun Nov 26, 2017 10:25   Subject: Double NAT-ing with PPPoE/ISP
Need to add some things,
Use this Start up script aswell:
and first of all go to SETUP > NETWORKING
and your main bridge br0, change PRIO to = 1048576
this will be the same as you ip_conntrack ...
  Topic: Download Speed issue after QOS Enabled
Mr.FlowTastiX

Replies: 33
Views: 4499

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Tue Nov 14, 2017 14:39   Subject: Download Speed issue after QOS Enabled
Thanks for your Guidance Veterans
Cheers Mate! Wink
  Topic: Download Speed issue after QOS Enabled
Mr.FlowTastiX

Replies: 33
Views: 4499

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Tue Nov 14, 2017 1:16   Subject: Re: Bandwidth
First of all,
Start with the global limits at the top, delete everything else. Once those are working add in other things one at a time.

I don't use per user limits or netmask or anything but glo ...
  Topic: Download Speed issue after QOS Enabled
Mr.FlowTastiX

Replies: 33
Views: 4499

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Tue Nov 14, 2017 0:26   Subject: Re: Bandwidth
First of all,
Start with the global limits at the top, delete everything else. Once those are working add in other things one at a time.

I don't use per user limits or netmask or anything but glo ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: