Search found 85 matches

Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
  Topic: Let's Encrypt
Mazufa

Replies: 5
Views: 11814

PostForum: Generic Questions   Posted: Tue May 26, 2020 9:39   Subject: Let's Encrypt
Hello! Smile

I have followed your GitHub page written instructions and I will be going into other final phase.

I am unable to resolve this issue with the image that occurs when I try to install a c ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon Dec 30, 2019 21:24   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
Do you mean the VLAN setting shown in this picture? Do I need to specify a WAN setting as well?

I am connected to my ISP and ask them options so that I can configure these settings.

I have insta ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Mon Dec 30, 2019 11:19   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
I do not even have the right to log in to my internet service provider Inteno fiber optic cable modem. I don't even have a username and password for it, because I don't have permission to control thei ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Dec 29, 2019 18:40   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
Do you mean this tab and these settings? I have not changed these settings and they have been to me as shown.





https://img.aijaa.com/m/00918/14780330.jpg
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Dec 29, 2019 12:42   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
I uninstalled the Script and tried cloning the MAC Address while the Script was off and configured. But cloning the MAC address didn't help.

I used the MAC address at the bottom of the router as th ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sun Dec 29, 2019 11:42   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
Yes I have tried everything possible to vlan2 and much more.

I put an email to my ISP and tell them about this problem. Maybe they can do something to solve this problem.
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 28, 2019 23:25   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
The there the same problem was in 40009 and earlier versions as well. I also had the same problem with the Linksys wrt1900acs v2 and WRT3200ACM routers. But now I have a Netgear R7800 router which I n ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 28, 2019 22:53   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
Apparently, I'm just a poor unfortunate, and even this way did not work for me ..... Why is the other of these ways of working but not for me Sad Well at least I tried not fix this problem then because ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 28, 2019 21:13   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
The WAN Mac address is otherwise correct but the last letter is incorrect on the WAN MAC address. So I'll correct the last letter of the WAN MAC address.


I don't need to touch the Wirelless MAC a ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 28, 2019 20:57   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
Do I want to specify that I only specify the MAC address for the WAN? Do I need to specify a wireless MAC address?


Should I also use the connection repair script I tried earlier?


https://img ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 28, 2019 15:33   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
I have not yet tried to clone a MAC address. Should I use the MAC address at the bottom of the router case? Or what is the correct MAC address to use here?
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 28, 2019 12:02   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
I need to find some solution for this but so far no solution has been found Sad Some people have said that this could be because the ISP modem does not recognize the router's MAC address after rebootin ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Dec 27, 2019 22:51   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
It is very special, I think that I am here to help Script Can get Sad I have not so far found a solution to this problem although I have DD-WRT Forum read today. I had time already to think that this s ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Dec 27, 2019 20:47   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
According to this, my WAN port would be eth0. I don't really understand why the script doesn't work for me? I saved it with the startup save button.


Please click on this link to see the whole pic ...
  Topic: TL-WR740N no wan IP after reboot
Mazufa

Replies: 49
Views: 20156

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Dec 27, 2019 16:34   Subject: TL-WR740N no wan IP after reboot
I moved eth0 to every vlan1 but this didn't work for me Sad So my problem is not resolved.
All times are GMT
Navigation
Jump to: