Search found 10 matches

Author Message
  Topic: Wondering what router to purchase just as a cheap fast AP?
Kylethedarkn

Replies: 3
Views: 176

PostForum: General Questions   Posted: Wed Oct 14, 2020 16:40   Subject: Wondering what router to purchase just as a cheap fast AP?
Hello, I am posting because I'm trying to find a router around 50 USD that will run either ddwrt or freshtomato. I was looking at new routers and it seems like nobody has a release for them, so that's ...
  Topic: [wndr3400v2] - Repeater Mode, WAN IP and connectivity issues
Kylethedarkn

Replies: 6
Views: 887

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Wed Mar 27, 2019 20:49   Subject: [wndr3400v2] - Repeater Mode, WAN IP and connectivity issues
Would you recommend Fresh Tomato over OpenWRT? Both seem to support my router version.

Edit: Never mind it looks like openWRT doesn't support wifi which is a little weird.
  Topic: [wndr3400v2] - Repeater Mode, WAN IP and connectivity issues
Kylethedarkn

Replies: 6
Views: 887

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Wed Mar 27, 2019 16:30   Subject: [wndr3400v2] - Repeater Mode, WAN IP and connectivity issues
I was just thinking, could it be low signal quality plus too long of a beacon time? I have the beacon time set to 100 and the signal quality is about 20% usually from the hotspot. Maybe the signal deg ...
  Topic: [wndr3400v2] - Repeater Mode, WAN IP and connectivity issues
Kylethedarkn

Replies: 6
Views: 887

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Wed Mar 27, 2019 1:21   Subject: [wndr3400v2] - Repeater Mode, WAN IP and connectivity issues
Technically they didn't, but somebody made a port of one of the builds that doesn't have all of the options, but functions at least.
  Topic: [wndr3400v2] - Repeater Mode, WAN IP and connectivity issues
Kylethedarkn

Replies: 6
Views: 887

PostForum: Broadcom SoC based Hardware   Posted: Tue Mar 26, 2019 18:14   Subject: [wndr3400v2] - Repeater Mode, WAN IP and connectivity issues
Hello, I recently purchased a wndr3400v2 for cheap, and have been trying to use it to repeat a public xfinitywifi signal. I have gotten it to work but I'm running into a couple problems.

Some backg ...
  Topic: Problems with 5ghz band client mode and other misc problems
Kylethedarkn

Replies: 1
Views: 251

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Tue Jun 26, 2018 19:52   Subject: Problems with 5ghz band client mode and other misc problems
I've been trying to connect my router to the public xfinitywifi hotspots near me with client mode in order to bridge the connection from the band that's in client mode to the other band and to the LAN ...
  Topic: Boost internet speeds by using client mode on both antennas?
Kylethedarkn

Replies: 2
Views: 963

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Sat Dec 23, 2017 2:26   Subject: Boost internet speeds by using client mode on both antennas?
Okay, I thought that might be the case. Seeing as Windows won't do it either. Also I do use the other band for connecting wireless devices, but it doesn't seem like there's a way to bridge the xfinity ...
  Topic: Boost internet speeds by using client mode on both antennas?
Kylethedarkn

Replies: 2
Views: 963

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Dec 22, 2017 14:54   Subject: Boost internet speeds by using client mode on both antennas?
Currently I have client mode set up on my 2.4ghz antenna to connect to an xfinitywifi hotspot and bridge it to my lan pcs. I was wondering if it's possible to connect the 5ghz antenna to a different a ...
  Topic: Problem with router in client mode losing connection
Kylethedarkn

Replies: 1
Views: 730

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Fri Dec 22, 2017 14:40   Subject: Problem with router in client mode losing connection
So I have my router set up in client mode and it is connected to an xfinitywifi hotspot and is bridging it to my local lan PCs. It has been working fine for a year now, but recently I'll lose internet ...
  Topic: Trouble With Repeating xfinitywifi signal to local lan
Kylethedarkn

Replies: 1
Views: 1111

PostForum: Atheros WiSOC based Hardware   Posted: Wed Dec 14, 2016 21:17   Subject: Trouble With Repeating xfinitywifi signal to local lan
Hello, I am having a bit of trouble repeating a public access hotspot by me. There is an open network called xfinitywifi that I can connect to with a client and enter my login information and connect ...
All times are GMT
Navigation
Jump to: